3 prachtige woningen en 1 vrije kavel in hengevelde

In Hengevelde worden 3 moderne woningen en 1 vrije kavel gerealiseerd. De 3 woningen, bestaande uit 2 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning, worden gebouwd op de voormalige locatie van Zalencentrum Assink. De vrije kavel is aan de Wethouder Goselinkstraat. De woningen bieden een hoog niveau aan wooncomfort en zijn stijlvol verbonden met het bruisende centrum van Hengevelde.

ervaar de voordelen van nieuwbouw

Ervaar de hoogwaardige kwaliteit en het comfort van nieuwbouwwoningen. Alle woningen zijn standaard uitgerust met een lucht-warmtepomp zodat de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmd wordt. Door vloerverwarming blijft de woning op een constante temperatuur. Over het onderhoud van de woning hoef je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort.

het is rustig vertoeven in hengevelde

Hengevelde is een dorp in de gemeente Hof van Twente, gelegen aan de weg tussen Goor en Haaksbergen. In Hengevelde wonen ca. 2.000 mensen. Hengevelde staat bekend om het festival De Zomerfeesten, dat keer op keer bekende artiesten trekt. Verrassend, voor zo’n klein dorpje, maar dat is typisch Hengevelde! Laat je verder verrassen door de leuke restaurants en de mooie omgeving waar je een cultuurhistorische wandeling kunt doen; de Kuierroute genaamd.

Tijdlijn en planning

Bestemmingsplanprocedure

eind 2023

Start verkoop

begin 2024

Start sloop/bouw

medio 2024

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in.

Heb je interesse in bovenstaande woningen of appartementen? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier. Wij houden je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Aan jouw inschrijving is geen enkele verplichting verbonden.